Tarok Bled

Igralni set TAROK BLED je prvi od izdelkov blagovne znamke Imagines loci Bled in skuša drobce tako mondenega kot domačijskega združiti v obliki avtentičnega, vsebinsko bogatega suvenirja in priljubljene družabne igre. Pomembno je, da se zavedamo kakšne prebivalce in goste je Bled imel v svoji dolgi zgodovini. Najstarejše sledi človekovega bivanja na območju Bleda z okolico izvirajo iz zadnjega obdobja poledenitev pred 14.000 leti, v pisnih virih je Bled prvič omenjen leta 1004, številni zapisi, fotografije in še živi spomini pa pričajo tudi o bogati novejši zgodovini. Upodobljene ilustracije na kartah predstavljajo posamezne utrinke iz dolge krajevne zgodovine, opisani pa so tudi v priloženi knjižici.

Igralni set TAROK BLED je na voljo v dveh različicah: Deluxe in Standard ter v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku.

Igralni set TAROK BLED je prejemnik certifikata Bled Local Selection.

Igralni set TAROK BLED – STANDARD

STANDARD različica igralnega seta TAROK BLED vsebuje set igralnih kart, natisnjenih v priznanem podjetju Piatnik na Dunaju, knjižico z opisi upodobljenih oseb in dogodkov in zgibanko s pravili blejskega načina igranja taroka.

Igralni set TAROK BLED – DELUXE

DELUXE različica igralnega seta TAROK BLED vsebuje set igralnih kart, natisnjenih v priznanem podjetju Piatnik na Dunaju, knjižico z opisi upodobljenih oseb in dogodkov, točkovnik s pisalom, podstavke za kozarce in zgibanko s pravili blejskega načina igranja taroka.